EURASHE Upravni odbor

EURASHE Upravni odbor

12. decembra 2017 se je v Bruslju sestal Upravni odbor EURASHE. Pregledali smo zadnji razvoj dogodkov na področju Bolonjskega procesa, UAS4EUROPE, Evropskega tedna PSI in drugih mednarodnih dogajanjih, razpravljali smo o napredku in ključnih zadevah EURASHE smernic, pripravili osnutek seznama EURASHE delegacije na Ministrski konferenci EHEA v Parizu, obravnavali smo nove prošnje za članstvo, pregledali finančno stanje v 2017 in predviden proračun za 2018, pregledali smo delovanje po projektih in načrte za prijavo novih projektov v 2018, pregledali smo prijavo za operativno sofinanciranje, pripravili razpis za gostovanje letne konferenc 2019 (razpis je v prilogi), pripravili razpis za člane upravnega odbora (razpis je v prilogi), razpravljali o kadrovski podhranjenosti sekretariata in obsegu del in nalog zaposlenih, ocenili smo tudi tveganje na področju financ, članstva in projektov, sklicali izredno skupščino februarja 2018 za potrditev izjave EURASHE za Ministrsko konferenco EHEA v Parizu in se dogovorili za naslednje srečanje upravnega odbora 26, januarja 2018.

Vabilo za udeležbo in prispevek na 28. letno konferenco EURASHE najdete na: https://www.eurashe.eu/events/annual-conferences/28-tallinn-2018/.

Prispevek oz. komentar k EURASHE izjavi za Ministrsko konferenco EHEA v Parizu lahko oddate na: https://www.eurashe.eu/policy/internal/policy-consultation/.

Call for host 29th_AC_ 2019

Call_Board_candidates