Razpis za prispevke za 7. konferenco

Razpis za prispevke za 7. konferenco

Razpis za prispevke za 7. konferenco

‘Kakovost v višjih strokovnih šolah’

 

Spoštovani!

V okviru dejavnosti Komisije za kakovost Skupnosti VSŠ vas vabimo k sodelovanju na 7. letni konferenci ‘Kakovost v višjih strokovnih šolah’, ki bo v torek, 21. novembra 2017 na Višji strokovni šoli GRM – center biotehnike in turizma v Novem mestu

Tema letošnje konference je ‘Kakovost danes za jutri’.

Na konferenci želimo predstaviti primere dobrih praks s področja uvajanja in zagotavljanja kakovosti na višjih strokovnih šolah. Predstavitve bodo potekale v 3 sekcijah:

  • sekcija: primeri dobrih praks zagotavljanja kakovosti izobraževanja (na splošnem in strokovnih področjih ter pri praktičnem izobraževanju),
  • sekcija: primeri dobrih praks sistema vodenja kakovosti VSŠ (načrtovanja, merjenje, izboljšave, presoje),
  • sekcija: primeri dobrih praks kakovosti študentskega sodelovanja (projekti, diplomska dela, izdelki…) .

 

Prosimo Vas, da prispevke najavite do 15. junija 2017 na naslov skupnostvss@sc-celje.si. Referate pa pošljite na isti naslov najpozneje do 15. septembra 2017.

Prispele prispevke bo do 10. oktobra 2017 pregledala posebej za to imenovana komisija v okviru Komisije za kakovost Skupnosti VSŠ in med njimi izbrala referate za predstavitev na konferenci ter objavo v zborniku.

Prilagamo še navodilo za pripravo referata. V upanju, da boste s svojim prispevkom tudi vi prispevali kamenček v mozaik kakovosti v višjih strokovnih šolah vas lepo pozdravljamo.

 

Komisija za kakovost

Navodila za oblikovanje prispevkov 7. konference Kakovost v VSŠ