Spletni tečaj MentorTrain v slovenskem jeziku

Spletni tečaj MentorTrain v slovenskem jeziku

V sklopu mednarodnega projekta MentorTrain so projektni partnerji v sodelovanju z Institutom “Jožef Stefan”pripravili kratke videoposnetke za mentorje v podjetjih in institucijah, ki izvajajo praktično izobraževanje za študente višjih strokovnih šol.

S pomočjo kratkih spletnih predavanj bodo mentorji pridobili potrebna znanja za uspešno upravljanje in spremljanje celotnega procesa praktičnega izobraževanja KORAK ZA KORAKOM. Video posnetki skupaj tvorijo celovit spletni tečaj za mentorje, ki želijo o PRI izvedeti več.

Spletni tečaj MentorTrain ponuja kratke učne module za mentorje v podjetjih na različnih področjih, povezanih s procesom praktičnega izobraževanja in vlogo, ki jo imajo lahko pri tem mentorji v podjetju.

Tečaj je sestavljen iz 22 modulov, razvrščenih v 6 poglavij. Posamezni uporabniki lahko brskajo po vsebini tečaja in se iz njih učijo v času in tempu, ki jim najbolj ustreza. Moduli spletnega tečaja so zasnovani tako, da jih lahko spremljamo v celoti ali kot posamezne dele, o katerih želite izvedeti več.

Objavljeni so videoposnetki, ki vključujejo podnapise ter prevode besedil v slovenščino. Vabljeni k ogledu!

Več o projektu Mentor Train izveste na spletišču Skupnosti VSŠ ter na uradnih spletnih straneh projekta.