online-3412473_1280
Navodila za uporabo aplikacije Microsoft Teams za poenostavitev pedagoškega procesa na daljavo

Za predavatelje višjih strokovnih šol sta bili izvedeni izobraževanji na daljavo, v sklopu katerih je mag. Gregor Rak udeležencem omogočil ponovitev in nadgradnjo znanj o tem, kako si poenostaviti delo pri izvedbi pedagoškega procesa na daljavo ter jih seznanil s celovito uporabo središča za skupinsko delo Microsoft Teams (Office 365).

hotel-astoria-bled
Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes in turizem Bled priskočila na pomoč z namestitvenimi kapacitetami v šolskem hotelu Astoria

Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes in turizem Bled se je odzvala pozivu Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje in Ministrstva za izobraževanje znanost in šport RS ter ponudila svoje proste namestitvene kapacitete in storitve v šolskem hotelu Astoria Bled osebju, ki v teh izrednih razmerah skrbi za nas vse.

Podaljšanje 1 prijavnega roka_izredne razmere
NUJNO OBVESTILO o podaljšanju 1. prijavnega roka

V dogovoru z MIZŠ in Višješolsko prijavno službo posredujemo obvestilo o podaljšanju 1. prijavnega roka: Zaradi epidemije koronavirusa in izrednih razmer se prvi prijavni rok za vpis v 1. letnik rednega in izrednega študija v višješolskem strokovnem izobraževanju v študijskem letu 2020/2021 podaljša do 9. aprila 2020.

Obvestilo_koronavirus
NUJNO OBVESTILO: VPIS v 1. prijavnem roku glede na aktualne razmere s koronavirusom

Pomembno obvestilo v zvezi s 1. prijavnim rokom na višješolski strokovni študij v aktualnih razmerah s koronavirusom.

corona-4893276_640
Usmeritve MIZŠ: Organizacija dela v primeru začasne prekinitve izvajanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti v vzgojno-izobraževalnih zavodih

Objavljamo okrožnico oz. usmeritve MIZŠ v zvezi z organizacijo dela v primeru začasne prekinitve izvajanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti v vzgojno-izobraževalnih zavodih zaradi hitro spreminjajoče se situacije v povezavi s koronavirusom (SARS-CoV-2) s in vzorec odredbe za delo od doma.

Zaprtje_koronavirus
Pisarna sekretariata Skupnosti VSŠ med 16. in 27. 3. 2020 zaprta.

Pisarna sekretariata Skupnosti VSŠ, ki se nahaja v prostorih Šolskega centra Celje, bo med 16. in 27. 3. 2020 zaprta. Dosegljivi smo preko e-pošte: sekretariat@skupnost-vss.si.
Zahvaljujemo se Vam za razumevanje!