PRAVNO OBVESTILO

Predmet pravnega obvestila (pogoji in pravila uporabe)

Predmet pravnega obvestila je spletno mesto oziroma spletne strani https://www.skupnost-vss.si/, za katere skrbi Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije.

Obiskovalec te spletne strani se je pred uporabo te strani dolžan seznaniti s pogoji in pravili uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinja in jih ne sprejema, je uporaba spletne strani prepovedana. Če obiskovalec uporablja to spletno stran, se šteje, da se je seznanil s pogoji in pravili uporabe in da z njimi soglaša in jih sprejema.

Uporaba spletnih strani Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://www.skupnost-vss.si/ za svojo osebno uporabo, pri čemer ne sme kršiti avtorskih pravic. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Avtorske pravice

Vsebina, ki se nahaja na spletnih straneh Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije, kot so slike, ilustracije, audio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva, so zaščitena z avtorskimi pravicami Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distributiranje, ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakršnakoli druga raba gradiva, objavljenega na spletni strani, brez pisnega dovoljenja avtorja ali Pedagoške fakultete.

Copyright © Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenijea. Vse pravice pridržane.

Omejitev odgovornosti

Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin.

Spletno stran Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije uporabljate na lastno odgovornost. Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.

Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije se bo trudila zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti, ažurnosti in popolnosti objavljenih informacij. Pedagoška fakulteta lahko kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenijene zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

Blagovne znamke & logotip

Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na spletnih straneh Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije, so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije ali z njo povezanih organizacij oziroma pooblaščenih sodelavcev, za objavo katerih ima Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije dovoljenje njihovih lastnikov. Pravica do uporabe znamk, logotipa ali katerekoli licence, katerih lastniki so Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije ali tretje osebe, brez predhodnega pisnega dovoljena, ni dovoljena. Zloraba kakršnegakoli gradiva ali vsebine, prikazane na spletnih straneh Pedagoške fakultete, je strogo prepovedana in kazniva.

Zasebnost

S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije analizira neosebne podatke v zvezi z uporabe te spletne strani.

Povezave na spletne strani

Spletna stran Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije ni odgovorna za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh Pedagoške fakultete, uporabljate na lastno odgovornost.

Varstvo osebnih podatkov

Nova zakonodaja na področju varstva osebnih podatkov, Uredba EU 2016/679 – Splošna uredba o varstvu podatkov/GDPR, je prinesla vrsto novosti in med drugim naložila obdelovalcem ter upravljalcem osebnih podatkov imenovanje pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov.

Varovanje osebnih podatkov

Na Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije jemljemo varovanje osebnih podatkov zelo resno. Pri delu z osebnimi podatki uporabljamo različne varnostne tehnologije, da zagotovimo ustrezno zaščito osebnih podatkov. Vabimo vas, da si preberete politiko zasebnosti ter pravila uporabe piškotkov na naši spletni strani.