Globalni trajnostni znanstveni simpozij v Sloveniji

Slovenija se pripravlja na gostitev pomembnega dogodka na področju trajnosti […]

Slovenija se pripravlja na gostitev pomembnega dogodka na področju trajnosti in znanosti. Globalni trajnostni znanstveni simpozij v Sloveniji (GSSSiS) 2024 bo potekal od 22. do 24. maja 2024 v Celju, Slovenija.

Organizator dogodka, CEATM d.o.o. (Centralna evropska zveza za upravljanje s turizmom), vabi študente, profesorje, podjetnike, podjetja, javne ustanove in druge deležnike, da se pridružijo in sodelujejo v dogodku, ki bo potekal tako osebno na Ekonomski šoli Celje, Višji strokovni šoli, kot tudi virtualno preko Zoom-a. Pod tematskim naslovom “Opolnomočenje študentov: interdisciplinarne raziskave in inovacije za izzive prihodnosti” bodo udeleženci imeli priložnost razpravljati o trajnostnih pristopih in inovativnih rešitvah za prihodnje izzive.

Dr. Andrej Raspor, direktor CEATM d.o.o. in redni profesor, bo skupaj s partnerji organiziral dogodek, ki bo združil različne perspektive in spodbudil globlje razumevanje trajnosti. Simpozij je tudi priložnost za gradnjo mostov med različnimi strokovnimi področji ter oblikovanje trajnostne prihodnosti. Vse podrobnosti srečanja nadete TUKAJ.

Prijave za sodelovanje s prispevki so odprte. Navodila zanje nadete TUKAJ. Hkrati pa so vabljeni tudi vsi, ki želijo prispevati k razpravam.