POBUDA EfVET: “Coaches and Athletes”

Leta 2021 sta EfVET in njegova tematska skupina za internacionalizacijo […]

Leta 2021 sta EfVET in njegova tematska skupina za internacionalizacijo in mobilnost pri učenju izvedla pobudo z naslovom “Coaches and Athletes”. Namen pobude je bil izmenjava znanja in izboljšanje strategij internacionalizacije ter mobilnostnih aktivnosti med člani EfVET. Prva izdaja pobude “Coaches and Athletes” je bila izjemno uspešna. Glede na izkazan interes članov EfVET po nadaljnjem učenju in sodelovanju, tematska skupina za internacionalizacijo in mobilnost pri učenju organizira drugo izdajo pobude, osredotočeno na mobilnost dijakov in osebja v poklicnem izobraževanju in usposabljanju.

Temi, ki bosta obravnavani v dveh krogih:

  1. Kako zaprositi za akreditacijo
  2. Procesi mobilnosti in kako začeti

Med obema krogoma (datumi bodo še potrjeni) bodo “Coaches” delili svoje izkušnje in znanje na obeh področjih z “Athletes” (tj. člani EfVET, ki so na začetku pripravljalnega procesa za akreditacijo in organizacijo mobilnosti študentov), pri čemer bodo uporabili mednarodne projekte kot primeri dobre prakse. Zato zdaj tematska skupina objavlja poziv za “Coaches”!

Kako se prijaviti?

Če želite deliti svoje izkušnje na eno ali obe temi v tej izdaji pobude “Coaches and Athletes”, se prosimo registrirajte tukaj do 5. julija 2024. V primeru težav s povezavo nas prosimo obvestite. Po zbranem zadostnem številu prijav bo tematska skupina objavila poziv za “Athletes”, nato pa določila datume za izvedbo obeh krogov ter vsem udeležencem (Coaches in Athletes) zagotovila vse potrebne praktične podrobnosti.

V kolikor imate vprašanja, jih lahko naslovite na ekipo EfVET TUKAJ.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vaše zanimanje in sodelovanje v drugi izdaji pobude “Coaches and Athletes”!