Pridružite se Costabex webinarju za Erasmus+ koordinatorje – 16. april 2024

Vam je v kopici obveznosti težko zagotavljati učinkovito duševno podporo Erasmus+ študentom? Academia, članica Skupnosti VSS, vabi na webinar, kjer boste opremljeni z znanjem in vrsto materialov, ki vam bodo pomagali pri tem.

Spletni seminar z naslovom »Opolnomočenje Erasmus+ koordinatorjev za učinkovito duševno podporo študentom« bo potekal 16. aprila 2024 med 9:30 in 11:00 uro. Na njem bodo s partnerji projekta predstavili različne pripravljene materiale, namenjene pomoči koordinatorjem mobilnosti pri zagotavljanju podpore za duševno zdravje študentom pred, med in po njihovih študijskih izkušnjah v tujini. Le-ti vključujejo interaktivne spletne seminarje, svetovalne e-novice, spletno stran in priročnik, brezplačno na voljo za vašo uporabo. Pridobite praktične vpoglede v učinkovito uporabo pripravljenih materialov, ne glede na vašo raven izkušenj pri organizaciji Erasmus+ moblinosti.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Prijavite se zdaj in si zagotovite svoje mesto prek obrazca za registracijo Več o webinarju v uradnem vabilu. Link na webinar je TUKAJ.