Priprave na Tedne vseživljenjskega učenja 2024 v polnem zamahu!

Manj kot 2 meseca nas loči do začetka Tednov vseživljenjskega […]

Manj kot 2 meseca nas loči do začetka Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) 2024, in vsi sodelujoči že pridno vihamo rokave. V spletnem delu 2. sestanka Mreže TVU, na katerem smo sodelovali 5. marca 2024, se je zbralo kar 70 udeležencev. Mag. Zvonka Pangerc Pahernik, vodja projekta TVU, nas je podrobno seznanila z Letnim Načrtom TVU 2024. Predstavila nam je ključne smernice na poti do uspeha. Posebno povabilo k sodelovanju v novem 5-letnem projektu EKP – Ozaveščanje, obveščanje različnih javnosti in spodbujanje k večji vključenosti v vseživljenjsko učenje, pa je podala mag. Urška Bittner Pipan, odpirajoč nove možnosti za širjenje znanja in doseganje skupnih ciljev.

Skozi intenzivno izmenjavo načrtov za TVU in Parado učenja 2024 ter poglobljene razprave o skupnih akcijah, nacionalnem odprtju TVU in promocijskem gradivu, smo ustvarili trdno podlago za uspešno izvedbo prihajajočih dogodkov. Spoznali smo prenovljeno grafično podobo Parade učenja 2024 in postopek naročanja promocijskega gradiva, kar bo dodatno okrepilo prepoznavnost in privlačnost dogodkov TVU.

Zavzeti in pripravljeni na izzive, se udeleženci že nestrpno pričakujemo začetek Tednov vseživljenjskega učenja 2024, ki bodo nedvomno prinesli obilico znanja, navdiha in priložnosti za vse udeležene.

Več o srečanju, z zapisnikom in drsnicami najdete TUKAJ.