RAZPIS ZA PRISPEVKE ZA 14. KONFERENCO KAKOVOSTI V VSŠ

V okviru dejavnosti Komisije za kakovost Skupnosti VSŠ vas vabimo […]

V okviru dejavnosti Komisije za kakovost Skupnosti VSŠ vas vabimo k sodelovanju na 14. letni konferenci ”Višje strokovne šole brez meja”, ki bo 23. januarja 2025 na Šolskem centru Nova Gorica, Višji strokovni šoli.

Rdeča nit tokratne konference je povezovanje z različnimi deležniki, ki lahko prispevajo h kakovostnejšemu višješolskemu procesu. Na konferenci želimo predstaviti prispevke, ki se bodo navezovali na primere konkretnih projektov, mednarodnih povezav, programov, sodelovanj z gospodarstvom, spodbujanje študentov športnikov, kulturnikov ter primeri iniciativ, ki spodbujajo in bogatijo delo na višjih strokovnih šolah.

Povezovanje razumemo kot priložnost za pridobitev novih spretnosti, znanj in odpiranja novih poklicnih poti. Vsi ustrezni prispevki bodo objavljeni v zborniku, 5 najboljših prispevkov pa bo imelo priložnost predstavitve na konferenci. K oddaji prispevkov lahko povabite svoje deležnike, pa tudi partnerje iz tujine. Prispevki so lahko pripravljeni tudi v angleškem jeziku.

Prosimo Vas, da prispevke najavite (temo prispevka, avtorja in kontaktne podatke) do 13. septembra 2024 na povezavi https://dokumenti.skupnost-vss.si/. Prispevke je potrebno oddati do 30. oktobra 2024. Plakate je potrebno poslati do 6. januarja 2025 na elektronski naslov sekretariat@skupnost-vss.si.

ROKOVNIK:  
ROK za najavo prispevkov – 13. september 2024
ROK za oddajo prispevkov – 30. oktober 2024
ROK za oddajo recenzij – 15. november 2024
ROK za oddajo popravljenih prispevkov – 22. november 2024
ROK za oddajo plakatov za poster sekcijo – 6. januar 2025

PRILOGE: