Timsko povezovanje zaposlenih na Sekretariatu
Po zaključenih letnih dopustih smo se vsi zaposleni na Sekretariatu posvetili grajenju dobrih medsebojnih vezi. V ponedeljek, 28. avgusta, smo zato odšli v Maribor. Tam smo spoznavali skrivnosti tamkajšnjih čarovnic, ga s skrivnim napojem odčarali in rešili pred strašnim neurjem. Opravili smo dobro delo.
Ker pa ni nič boljšega od raziskovanja mesta na poln želodec, smo se odpravili še na VSGT Maribor, kjer smo v prijetnem timskem duhu Sekretariata sami pripravili okusno kosilo s predjedjo, juho, glavno jedjo in sladico. Seveda, delo je potekalo pod budnim in strokovnim, predvsem pa potrpežljivim očesom Chefa Tomija Gregorinčiča, Za predjed smo pripravili bagetto, ki smo jo zamesili in spekli, ter korenčkov tartar – izvrstna poslastica. Sledila je bučkina kremna juha z balzamičnim kisom. Za glavno jed smo si postregli s Flank steakom, praženim krompirjem (mmm …) in okisano stebelno zeleno. Čista čarovnija okusov. Za posladek smo si kot piko na i privoščili Pohorsko omleto z brusničnim džemom. Vse naštete dobrote smo vestno arhivirali in če se vam ob tem pocedijo sline, si recepte lahko pogledate TUKAJ.
Vsi smo se izkazali kot spretni kuharji in odlični sodelavci. Z nepozabnim doživetjem smo si ustvarili čudovite skupne spomine, za kar gre zahvala tudi organizatorki dogodka, naši Nataliji Klepej Gržanič.