M4A Multiplikacijski dogodek

Loading dogodki

Šolski center Srečka Kosovela Sežana, koordinatorska organizacija strateškega partnerstva Erasmus+ z naslovom Marketing 4 Artists, vas s ponosom vabi na  zaključno konferenco Erasmus+ strateškega partnerstva institucij iz šestih držav (Slovenija, Finska, Belgija, Španija, Italija in Romunija) Marketing 4 Artists z naslovom M4A Multiplikacijski dogodek, ki bo v petek, 17.11. 2023, s pričetkom ob 9.30 na Kraški ulici 2 v Sežani (PIC).

Na dogodku bomo predstavili tri projektne rezultate:

  • Transnational report, mednarodno raziskavo s pregledom dobrih praks v različnih evropskih državah
  • Trainig contents&evaluation systems to je brezplačno spletno platformo za usposabljanje učiteljev umetnosti in študentov umetniških smeri. Vsebuje šest poglavij: Učne strategije in orodja, Ponudba in povpraševanje po kulturno umetniških storitvah, Odnosi z različnimi deležniki, Promocijske aktivnosti, Spremljanje in vrednotenje promocije umetnosti, Primeri dobrih praks.
  • Recommendation to adopt M4A Methodology oziroma priporočila za uporabo šolam, regionalnim/nacionalnim odločevalcem ter EU odločevalcem

Govorci bodo predstavili platformo, pomen njene uporabe z vidika profesorjev in študentov ter možnost uporabe v neformalnem izobraževanju. Gostili bodo predstavnike Mongolske univerze za znanost in tehnologijo (Fakulteta za dizajn) iz Ulan Batorja, ki bodo predstavili svoj pogled na obravnavano temo, in študente, ki so sodelovali na mongolskem dizajnerskem festivalu Golden Mouse. Med njimi bo tudi zmagovalec v kategoriji industrijskega oblikovanja.

Svojo prijavo na dogodek lahko oddate TUKAJ. Program dogodka najdete TUKAJ.

Go to Top